Video hipnotizuese: Mësoni se si vërtetë punohen buzëkuqtë (VIDEO)

Në të gjitha monstrat e studiuara ku më shumë e ku më pak u pikasën elementë të konsideruar “shqetësues për shëndetin”.

Shikoni, para së gjithash, videon hipnotizuese.

 

Studiuesja Katharine Hammond nga Berkeley University, nënvizon se rreziku për shëndetin është i lidhur me faktin se mesatarisht përcjellin në organizëm 24 miligramë buzëkuq në ditë, por ndodh që buzëkuqi të aplikohet disa herë gjatë ditës, duke e çuar këtë sasi në 87 miligramë.

Coco Chanel ka thënë: “Nëse je e mërzitur, vendos një buzëkuq dhe hidhu në sulm!” Por, a e dinte Coco Chanel në kohën e vet se pikërisht buzëkuqët që ajo i donte kaq shumë dhe të themi të vërtetën është arma më e fortë e bukurisë së një femre, mund të ishin thjesht “Helmi që puth”?