VIDEO /Skandal në Tiranë. Vajza-pastrueses: Pse si ke pastruar shkallët mirë moj k…

Një sherr i ashpër ka ndodhur tek pallatet “Çabej ” në Kombinat. Një vajzë është zënë me pastruesen e pallatit për arsye që nuk dihen qartë.

Personat që janë dëshmitarë të sherrit bëjnë me dije se shkak ka qenë pastrimi i keq që pastruesja u bënte shkallëve.

“Nuk i pastron mirë shkallët moj ku*vë”, janë disa nga fjalët që ka thënë vajza, por duket e pabesueshme që të degjenerohet biseda në sherr fizik për arsye kaq banale.

Është dashur ndërhyrja e një djali që vajza dhe gruaja të ndalojnë, pasi zëri i lartë i tyre është dëgjuar edhe nga banorët, shkruan JOQ, që ka postuar këtë video.