Video: Totalisht e marrë! Gruaja hyn të marrë kapelen në kafazin e tigrit

Ky është momenti tronditës kur një grua kapërceu gardhin e një tigri në Toronto, në kopshtin zoologjik në mënyrë që të merrtenjë kapelë që i kishte rënë aty.

Pamjet e incidentit tregojnë një grua që duket të jetë e re, që ecën anash tigrit dhe vetëm një tel i hollë e ndan nga kafsha vdekjeprurëse.