VIDEO/ Xhamia dhe falja e namazit, sekreti i Mërgim Mavraj

Mergim Mavraj është i njohur si një njëri besimtar që nuk e fsheh këtë fakt asnjëherë.

Mbrojtësi i Hamburgut ka zbuluar sekretin e suksesit të tij dhe gjithmonë meritat ia jep besimit dhe Zotit.

Në një postim në Facebook, Mavraj ka thënë se ai falet dhe ky është sekreti i tij.

Image