VIP-at që do të bëhen nëna këtë vit

2016 ka qenë viti kur morëm lajme se shumë emra të njohur të ekranit do të bëhen nëna. Ja cilat janë ato:

1. Aktorja, AMANDA SEYFRIED
2. Modelja e Victoria Secret, IRINA SHAYK
3. Këngëtarja, CIARA
4. Aktorja, NATALIE PORTMAN
5. Aktorja dhe modelja izraeliane, GAL GADOT
6. Moderatorja, LAUREN CONRAD
7. Aktorja dhe regjisorja, AMBER TAMBLYN
8. Aktorja franceze, MARION COTILLARD
9. Këngëtarja, CHERYL COLE
10. Aktorja, LAKE BELL
11. Aktorja, ZOEY DESCHANEL

2016 ka qenë viti kur morëm lajme se shumë emra të njohur të ekranit do të bëhen nëna. Ja cilat janë ato:

1. Aktorja, AMANDA SEYFRIED
2. Modelja e Victoria Secret, IRINA SHAYK
3. Këngëtarja, CIARA
4. Aktorja, NATALIE PORTMAN
5. Aktorja dhe modelja izraeliane, GAL GADOT
6. Moderatorja, LAUREN CONRAD
7. Aktorja dhe regjisorja, AMBER TAMBLYN
8. Aktorja franceze, MARION COTILLARD
9. Këngëtarja, CHERYL COLE
10. Aktorja, LAKE BELL
11. Aktorja, ZOEY DESCHANEL