Vizito Shqipërinë:Valbona bukuria e Alpeve shqiptare

fb_img_1475151395894fb_img_1475151463943

Pika turistike e Valbonës, me bukuritë e saj dhe jetesën origjinale të komunitetit të kësaj zone, është kthyer së fundmi në një nga destinacionet më të preferuara për turistët e shumtë të huaj dhe vendas.