Vjen urimi i parë nga SHBA për kryeministrin e ri Zoran Zaev

Ambasadori amerikan në Maqedoni, Jess Bailey përmes rrjetit social Twitter sonte ka uruar kryeministrin e ri dhe Qeverinë e re

“Përgëzoj Kryeministrin Zoran Zaev dhe shumicën parlamentare për formimin e Qeverisë së re në Maqedoni. Si miq dhe partnerë, ne do të vazhdojmë të punojmë me qeverinë e re të reformave për anëtarësim në NATO dhe BE dhe sundimin e së drejtës “, ka shkruar Bailey.