VMRO-DPMNE dhe Koalicioni për Maqedoni më të mirë, mbajtën tubim në Shkup.

VMRO-DPMNE dhe Koalicioni për Maqedoni më të mirë, mbajtën tubim në Shkup. Lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski, iu drejtua masës me premtime për projekte madhore, vende të reja të punës dhe fillimin e rrugës për anëtarësim në BE. Sipas Gruevskit, ka disa arsye pse nuk duhet votuar oponenti i tij Zoran Zaev dhe LSDM.