VMRO-DPMNE shkon në opozitë. Gruevski mbetet lider i partisë

VMRO-DPMNE shkon në opozitë. Funksionarët e lartë partiak, por edhe burime diplomatike e kanë konfirmuar këtë informacion, transmeton antpress.mk

Sipas informatave të TV24, në seancë e Komitetit Ekzekutiv, të mbajtur të martën në mbrëmje, lideri i partisë Nikolla Gruevski informoi partiakët se shkojnë në opozitë, kërkoi nga mbajtësit e funskioneve publike, që mos të bëjnë ndonjë problem dhe t’i lënë vulat.