VMRO-ja e Tetovës ndez motorat, niset për Shkup

VMRO-ja e Tetovës ka tubuar të gjithë aktivistët e partisë, nëpër të gjitha shtabet lokale në qytetin e Tetovës, ata janë nisur drejtë kryeqytetit ku do të zhvillojnë protestë, kundër dygjuhësisë, dhe marrëveshjes për formimin e qeverisë me partinë maqedonase e cila sipas VMRO-së i ka humbur zgjedhjet, dhe nuk është respektuar parimi fitues-fitues

Rreth 2500 aktivist të VMRO-së do të udhëtojnë për në kryeqytet për të mbrojtur shtetin që sipas tyre duhet të jetë unitar dhe duhet që të ketë vetëm një gjuhë zyrtare dhe ajo të jetë gjuha Maqedone. Kujtojmë protestë e ngjajshme është mbajtur edhe mbrëmë duke filluar nga ora 17:00.