Vozisin pa rroba, këto bukuroshe bllokuan trafikun!

Kjo video u bë në një qytet në Gjermani, ku u morën dy vajza dhe i zhveshën për të parë reagimin e njerëzve në trafik.Dhe ashtu siç pritej reagimet ishin të pafundme, më të zëshmit ishin meshkujt të cilët nuk hezituan të bëjnë edhe foto.