Vrasje në Shkup – Alfat e gjetën të vdekur në rrugë

Policia e Shkupit ka ngritur padi penale kundër 19 vjeçarit M.Z nga Shkupit për shkak të “vrasjes”, që nga ana ana e gjykatësit të procedurës paraprake i është shqiptuar masa e caktuar “konfiskim të pasaportës dhe ka një detyrim për t’u paraqitur çdo ditë në stacionin e policisë”, transmeton TetovaSot

Më 1 mars rreth orës 15 minuta pas mesnate, 52-vjeçar S.S nga Shkupi, ndërsa ishte duke lëvizur në këmbë në trotuar të bulevardit “Shën Kliment Ohridski”, është goditur me një copë begatoni në qafë nga sulmuesi i cili ishte duke ngarë me biçikletë.

Nga goditja shkupjani ka ra në trotuar dhe mbeti pa lëvizur, kur ai u gjet nga një anëtar i Njësisë Alfa.