Vriten 11 militantë të ISIS-it , nga një sulm me dron të NATO-s

Vriten 11 militantë të ISIS-it , nga një sulm me dron të NATO-s

Njëmbëdhjetë anëtarë të Shtetit Islamik (ISIS), duke përfshirë edhe dy komandantë, janë vrarë në sulmet e avionëve të telekomanduar me drone të NATO-s, në provincën Nangarar në Afganistan, tha zyrtari i policisë lokale

Një zëdhënës i policisë, Mohammed Hussein Masrakival ka thënë se dy komandantët e vrarë janë identifikuar dhe emrat e tyre janë, Muhammad Sadiq Omar dhe Omar Faruk, duke shtuar se edhe gjashtë persona të tjerë janë plagosur.