Vriten dy persona gjatë të “Premtes së Zezë” në SHBA

Dy persona janë qëlluar për vdekje dhe dy të tjerë janë plagosur në tre incidente në Nju Xhersi gjatë Të Premtes së Zezë.

Një burrë u qëllua fatalisht dhe vëllai i tij u plagos nga disa të shtëna jashtë një marketi “Marcy”.

Një tjetër u vra në një incident të ndodhur në parkingun e një dyqani Ëalmart.

Një person i katërt u plagos me armë në një market në Tennessee teksa njerëzit përpiqeshin të futeshin në një tjetër market.

“E premtja e zezë”, eventi vjetor pas Ditës së Falenderimeve, ka bërë që shumë njerëz të vihen në rradhë për të përfituar nga uljet e mëdha të çmimeve në dyqane e supermarkete. Analistët presin që gjatë kësaj dite, blerësit të shpenzojnë plot 2 miliardë dollarë, ndërkohë që dyqanet do të vijojnë të kenë çmime të ulëta edhe për ditët në vijim. Fitimet e mëdha të këtij viti do të ndihmohen edhe nga shitjet online, një mënyrë blerjeje gjithnjë e më shumë e pëlqyer.

As Black Friday madness kicked off, video apparently recorded inside a Walmart in Bainbridge, Georgia, showed shoppers fighting over towels that were on sale for $1.60 during the early Black Friday rush on ThursdayAt one point, one woman so eager to get her hands on some towels was seen falling into the box, shown aboveMeanwhile, shoppers broke into an all-out melee at a Walmart in Houston on Black Friday, as customers battled it out for some $99 kiddie convertibles