Vuçiq i frikësohet shqiptarëve në Bruskel (VIDEO)

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq tregoi detaje interesante nga udhëtimi i tij në Bruksel për të takuar palën kosovare. Ai foli edhe për frikën që pati nga zyrtarët e BE-së dhe shqiptarët.