Xhaferi i jep fund diskutimit për Komisionin për çështje zgjedhore dhe emërime

 

Për vetëm disa minuta, Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, e përfundoi diskutimin për pikën e tretë të seancës së parë konstituive që ka të bëjë me zgjedhjen e përbërjes së Komisionit për çështje zgjedhore dhe emërime, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

Ky diskutim u stërzgjat për shkak të replikave të shumta të deputetëve të OBRM-PDUKM-së. Deputetët e kësaj partie që kërkuan fjalë nuk ishin të pranishëm në sallë, kështu që e humbën të drejtën për fjalë. Marrëveshja e para 27 prillit mbeti në fuqi, pra kryetar i këtij komisioni do të jetë Ilija Dimovski i OBRM-PDUKM-së