Xhaferi takon ambasadorët Lisjen dhe Winton

 

Kryetari i Kuvendit të Maqedonis, Talat Xhaferi, vazhdon me takimet e tija të rëndësishme pas votimit si kryekuvendar
Siç informojnë nga Zyra për informim e Kuvendit, Xhaferi do të realizojë takim me ambasadorin e Kinës, Lis Lisjen. Një takim tjetër i Xhaferi do të realizohet me përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në Maqedoni, Luisa Winton.