Ylli botëror, klip në bregdetin shqiptar

Së fundmi, ylli dhe producenti i famshëm britanik Jonas Blue në bashkëpunim me William Singe kanë sjellë projektin më të ri muzikor, këngën “Mama”.

E mrekullueshmja e këtij klipi ishte realizimi i tij në bregdetin e bukur shqiptar , duke bërë të mundur promovimin e e turizmit në vendin tonë.

Artisti i hiteve të njohura, Joans Blue përveç bregdetit shqiptar për të realizuar klipin,  gjithashtu mori edhe një modele shqiptare për ta përshtatur edhe më shumë .