Ylli i Big Brother shtatzanë dhe lakuriq!

Ajo ka realizuar disa foto ku është totalisht e zhveshur.

Po flasim për Louise Cliffe e cila ka qenë pjesëmarrëse në Big Brother në vitin 2011.

Ja sa e bukur duket ajo me barkun e rrumbullakosur.