Z-Burger jep hamburgera falas për mbështetësit e Hillary-t

Fast Food-i Z-Burger në Uashington ka  filluar të japë hamburgera e sanduiçë falas për mbështetësit e kandidates demokrate për Presidente, Hillary Clinton.

Një ndër klientet e Z-Burger ka qenë edhe e bija e Presidentit aktual Barack Obama, Sasha.

“Mbështes atë” është fjalëkalimi në këtë fast-food dhe kështu mund të marrësh një hamburger.

Edhe pse Sasha Obama nuk mund të votojë sepse është vetëm 15 vjeç, bashkë me një shok klase përfituan nga kjo mundësi dhe shkuan të hanë diçka.

Me sa duket promocioni nuk i eci Sasha-s me milkshake-un që bleu pasi u pa duke nxjerrë 5$ nga kuleta.

First daughter Sasha Obama, 15, was seen ordering lunch at Z-Burger in Washington, DC on Friday