Zaev: BESA ka koalicion me VMRO-në për Çairin dhe Tetovën (VIDEO)

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Reçicë të Tetovës tha se Lëvizja BESA ka koalicion me VMRO-në që VMRO ta mbështet në Pair dhe Tetovë ndërsa BESA në Shkup

“VMRO ti mbështes në Çair dhe Tetovë, ndërsa BESA në Shkup” u shpreh Zaev