Zaev dhe Spasovski në takim tek Lëvizja Besa (Video)

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-06 14:29:04Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Lideri i LSDM Zoran Zaev bashkë me sekretarin gjeneral të kësaj partie, Oliver Spasovskin kanë zhvilluar një takim me udhëheqjen e Lëvizjes BESA .

Në një xhirim i siguruar nga Zhurnal shihet se si Zaev bashkë me Spasovskin dhe sigurimin e tyre po largohen nga zyrat e Lëvizjes Besa.

Edhe përkundër asaj që Lëvizja Besa gjatë gjithë kohës potencon se nuk dëshiron të bëhet pjesë e pushtetit por që do të qëndrojë në opozitë për të korigjuar pushtetin edhe për katër vite, duket se në takimet me LSDM taktizohet dhe kurdiset ndonjë gjë por që mbahet larg syrit të opinionit dhe  takimi nuk ishte i hapur për media.