Zaev: Në këto lista ka pasur vend për të gjithë

Zoran Zaev, sot gjatë kongresit të partisë së tij është drejtuar para të pranishmëve duke folur rreth listave të deputetëve, dhe tha se këto në këto lista ka pasur vende për të gjithë qytetarët,

“Në lista ka njerëz nga rajone të ndryshme, vende, fshatra, profesorë të ndryshëm, nga etnitë e ndryshme, nga çdo pjesë e komunave ku jetojmë”, deklaroi Zaev.