Zaev: Qeveria deri të mërkurën, hapi i parë heqja e testimit ekstern

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev sot ishte në Prokuri për ndjekjen penale të krimit të organizuar dhe korrupsionit ku është thirrur për të dëshmuar në ankesë penale që LSDM-ja ka ngritur kundër katër zyrtarëve të VMRO-DPMNE-së dhe kanë qenë ministra në qeverinë teknike dhe deputetëve. transmeton AntPress.

Zaev qeveria e re pritet që deri të mërkurën në mbrëmje do të votohet qeveria e re dhe tha se për herë të parë në rendin e ditës do të jetë heqja e testimit esktern.

Mandatari Zaev tha se janë përgatitur rreth 30 ligje nga fusha të ndryshme që do të jenë prioritet të qeverisë së re./Antpress.mk/