Zaevi dridh Prokurorinë: Që nesër të jep dorëheqje Prokurori i Përgjithshëm (VIDEO)

Kryeministri i ri, Zoran Zaevi sonte pas shpalljes së Qëverisë së re, theksoi se që nesër pres që të jep dorëheqje Prokurori i Përgjitshëm, Marko Zvërlevski

“Njëra nga arsyet që nuk funksionin gjyqësori, është Prokurori i Përgjithshëm shtetëror. Unë shpresoj që fillimin e reformave mund ta fillojmë, dhe i bëjë thirrje Marko Zvëlevskit të jep dorëheqje, Që nesër pres të jep dorëheqje si akt pasi ai e din se me vendim të Qeverisë, Parlamenti e ndrron Prokurorin e Përgjitshëm. Dhe seriozisht apeloj që të përshpejtojë proceset, të jep dorëheqje Marko Zvërlevski, theksoi Zoran Zaevi.