Zbulohen foto intime të Sinan Hoxhës me Seldin (Foto+16)

Dikur ishin shumë të lidhur por sot ata nuk flasin me njëri-tjetrin.

Pavarësisht se mardhëniet e tyre nuk kanë mbetur as shoqërore, ajo që ka mbetur nga e kaluara e Sinan Hoxhës dhe Seldi Qaliut, janë fotografitë, e disa prej tyre kishin nxitur debat e dyshime se dy shokët që nuk ndaheshin nga njëri tjetri as në muzikë, kishin diçka më shumë që kalonte kufijt e shoqërisë, shkruan “Magazina.al”

Dyshimet për një mardhënie mes tyre i kishin mohuar Seldi dhe Sinani, por këto foto do të donin t’i zhdukeshin dyshja e shumë hiteve të dikurshme.