Zbulohen fotot nudo të së dashurës së Hitlerit

Këto janë imazhet që përshkruajnë bukurinë arjane që bëri të habiten sytë e Adolf Hitlerit – një grua nudo, e bukur në lule të jetës së saj teksa qëndron në diell.

Por një koleksionist austriak thotë se gruaja në foto është Eva Braun, e dashura për një kohë të gjatë dhe gruaja për kohë të shkurtër e Fyhrerit Nazist.

Në një foto Eva, sigurisht nëse është ajo, shihet me duart e saj prapa koke. Në një foto tjetër ajo është e kthyer me kurriz në Liqenin Alpin.

“Në plazhin e izoluar të Liqenit Volfgang, gusht 1943,” shkruhet në pjesën e prapme të fotos që kanë marrë historianët e Rajhut të Tretë.

Në pjesën e prapme të fotos së dytë janë fjalët: “Një fotografi. Një ditë e bukur në Liqenin e Zi”.

One of the pictures is captioned: 'The secluded beach at the Lake Wolfgang. August 1943'