Zbulohet arsyeja se pse vajzat shikojnë filma pornografikë

Sigurisht kjo nuk vlen për të gjitha vajzat, por ajo që thuhet për pjesën më të madhe është se ato janë lodhur nga rutina seksuale dhe dëshirojnë që të përjetojnë orgazëm nëpërmjet formave të tjera, në këtë rast përmes masturbimit.

Masturbimi është ai që e lejon vajzën që të jetë më egoiste, ajo nuk ka nevojë që të brengoset rreth seksit reciprok oral apo të shpjegojë se pika e saj kryesore është 4 milimetra në veri të asaj që ju jeni duke u përqendruar.

Ajo thjesht mund të shtrihet, të shikojë filma pornografik dhe të vazhdojë e qetë masturbimin. Por, ajo që thuhet është fakti që djemtë nuk duhet të ndihen keq për të dashurat e tyre nëse e bëjnë këtë gjë.
Përkundrazi, kjo edhe mund të jetë mirë për lidhjen sepse një studim i ri kanadez sugjeron që çiftet të cilët shikojnë filma pornografikë përfundojnë duke eksperimentuar më shumë nën çarçafë.