Zbulohet gjinia e binjakëve të Beyonce

Beyonce dhe Jay-Z zgjodhën një embrion femër dhe një embrion mashkull.Beyonce dhe Jay-Z zgjodhën një embrion femër dhe një embrion mashkull.

Thuajse një javë më parë, Beyonce zbuloi për të gjithë botën se ajo është sërish në pritje të ëmbël dhe kësaj radhe bëhet fjalë për binjakë. Por, teksa diva e muzikës nuk dha asnjë detaj për gjininë e fëmijëve.

“Beyonce dhe Jay-Z zgjodhën një embrion femër dhe një embrion mashkull. Beyonce hasi shumë vështirësi në ngjizjen natyrale ndaj ishte e thjeshtë për ta që të zgjidhnin Fertilizimin In Vitro.”- tha për portalin nëj prej burimeve pranë çiftit të famshëm.