Zbulohet më në fund: Ja pse në reklamat e çamçakëzëve merren gjithmonë dy copë

A e keni menduar ndonjëherë se pse njerëzit në reklamat e çamçakëzëve marrin gjithmonë dy copë njëkohësisht?Ky është një mashtrim për t’ju bërë të mendoni se është mënyra e duhur për ta përtypur. Në këtë mënyrë prodhuesit do të shesin më shumë.Gjithmonë edhe kur i kërkojmë ndonjë tjetri ne përpiqemi te marrim dy cope dhe kjo tregon qe është një mënyre e mire marketingu.