Zbulohet super makina Presidenciale e Trump, më e sigurt se e Obamës (FOTO)

Me fitoren e Trump në zgjedhjet Presidenciale, ka bërë që meidta e huaja të gërrmojnë dhe të gjejnë cdo gjë për të. Tashmë është radha e prezantimit të maikës. Makina presidenciale e Obamës është një ndër makinat më të sigurta dhe moderne në planet.

Donald Trump prej kohësh ka porositur një makinë që të ishte gati në momentin që ai do të zgjidhej president.

Disa foto të super makinës presidenciale të prodhuar nga General Motors, të Trump kanë rrjedhur në internet.

Fotot janë shkrepur gjatë kryerjes së testimeve të fundit javën e kaluar. Trump mund të udhëtojë me makinën e tij të re të super blinduar në janarin e 2017.