Zgjidhet problemi me ujrat atmosferik në Dibër

Sot , bashkë me kryetarin e Komunës Dibër z.Ruzhdi Lata , ne Dibër u bë fillimi ipunëve për ndërtimin e 800 metro kanalizim atmosferik në një nga rrugët më frekuente të Dibrës.
Ky investim kap vlerën prej rreth 4 milion denarë, nga ku Ministria e Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor participon me 2.5 milion denarë , ndërsa pjesa tjetër kofinansohet nga Komuna e Dibrës.

Me përfundimin e këtij projekti, Dibra zgjidh nje nga problemet e deritanishme me ujrat atmosferik./antpress

received_10210731785560408received_10210731785400404 received_10210731785320402received_10210731784600384received_10210731785160398received_10210731784760388