Zhbogar: Fushatë korrekte dhe zgjedhje të besueshme për dalje nga kriza politike

Zgjedhjet më 11 dhjetor mund ta nxjerrin vendin nga kriza politike me kusht që fushata të jetë korrekte dhe zgjedhjet të jenë të besueshme, deklaroi euroambasadori Samuel Zhbogar.

“Zgjedhjet mund ta nxjerrin vendin nga kriza politike edhe nën kusht që qeveria e re kur ta merr funksionin të kërkoj zbatim urgjent, të sinqertë dhe gjithëpërfshirës të prioriteteve reformuese”, tha Zhbogar.

Zgbogartheksoi se mes tyre janë edhe përmirësimi i marrëdhënieve mes bashkësive dhe zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit.