Ziadin Sela dhe Kreshnik Spahiu binjakëzojnë Aleancat

Qindra aktivistë kuqezi i janë bashkuar në Maqedoni Aleancës. Pritet një qeveri e re dhe e gjerë mbarë shqiptare.

Kreshnik Spahiu kërkon bashkimin e faktorëve shqiptarë BDI, PDSH etj.

Objektivi; për 4 vitet e ardhshme për herë të parë një kryeministër shqiptar dhe Shkupi të flas shqip!