Ziadin Sela e la Komunën e Strugës 7.5 milion euro Borxh! E thotë Ramiz Merko !?

Ziadin Sela e la Komunën e Strugës 7.5 milion euro BORXH!!

Sipas Kryetarit të Komunës së Strugës Ramiz Merko, administrata e kaluar nën udheheqjen e Ziadin Selës e la komunën me borxhe mbi 7.5 milion euro.

Një pjesë e mirë e tyre janë borxhe për kamata të cilat janë lënë qëllimisht dhe pastaj kamata abuzohet nga udhëheqsit e Komunës në mandatin e kaluar!

Ky është skandali më i madh dhe lojrat që kanë berë ish adminiatrata, gjithashtu ky është korrupsion i bërë nga ajo!!!