Ziadin Sela ne “Rruga Drejt”- Ligjin për Gjuhën Shqipe do e bëjme ne jo partitë Maqedonase !

Lideri i LR-PDSH Ziadin Sela sonte në emisioin debativ Rruga Drejt Alsat M , ka thënë se pala maqedonase nuk ka pse të na bëj ligj për Gjuhën shqipe, atë do ta bëjme ne dhe do ta deryrojmë palën maqedonase ta pranoj.

Ne nuk e kontestojmë gjuhën maqedonase dhe nuk duam as ata të na e kontestojnë gjuhën tonë por nëse pala maqedonase ,partitë maqedonase vazhdojnë të kontestojnë gjuhën shqipe atëherë edhe ne do të fillojmë ta kontestojmë gjuhën maqedonase, deklaroj Ziadin Sela në Rruga Drejt Alsat M