Ziadin Sela në Strugë: Jam krenar që jam Kryetar i toskëve dhe gegëve!

Kryetari i Komunës së Strugës dr. Ziadin Sela, pasi mori fjalen përshëndeti të pranishmit duke ju uruar festën e Flamurit si dhe duke faleminderuar dy artistët z. Kastriot Tushën dhe Selami Kolonjen për prezencen e tyre, me fjal tjera kryetari Sela përshëndeti tenorin e famshëm Kastriot Tushen duke i thënë faleminderit që zgjodhet Strugën, njëlloj si i biri i Ismail Qemalit, Struga e cila nuk i takon Shqipërisë-londineze por gjendet jasht saj! Por mos harrojm që Struga është i vetmi qytet që i bashkon Toskët dhe Gegët, dhe un jam krenar që jam Kryetar i Toskëve dhe Gegëve.

15218714_679371802223179_1867332136_n