Ziadin Sela:Pltaforma nuk eshte as Bibel as Kuran, por kryesorja eshte bashkimi i shqiptarve

Në emisionin Zig Zag nga gazetari Seladin Xhezairi ne tv Art te ftuar ishin Ziadin Sela dhe Analiste politik.Ne mes tjerash Ziadin Sela tha se kryesore nga kjo platforme eshte mbledhja dhe ulja ne tavoline e perfaqesuesve politik shqiptarë, kjo platforme nuk eshte as Bibel e as Kuran ka mangesite e veta por me kryesorja eshte se gjithe shqiptaret jane ulur ne nje tryeze te perbashket.Ajo që duhet potencuar në lidhje me zhvillimin e mëtejshëm të bisedave me palën maqedone ai tha se Gruevski nuk e meriton perkrahjen  e subjektit politik shqiptar. Kjo deklaratë e Selës për të mos bêrë biseda me Gruevskin fuqimisht u perkrah edhe nga analisti politik Ilir Luma i cili ishte kategorik për të mos biseduar me Gruevskin i cili duhet të ballafaqohet me ljigjin./antpress