Zv.kryeministri Festim Halili udheheq sesionin rreth sigurise dhe krizes se migracionit ne Bruksel

Sot, zv, kryeministri i Maqedonise Festim Halili së bashku me z. Sali Berisha dhe z. Warner, udhëhoqi sesioninr reth Sigurisë dhe Krizës së Migracionit në Crans Montana Forum në Bruksel.
Ne mes tjerash  zv,kryeministri Halili u shpres se Vendi ynë është këmbëngulës në zbatimin e masave në linjë me vendimet e Këshillit Evropian reth këtyre çështjeve./antpress