Zv/ministri i policisë Agim Nuhiu ka takuar ambasadorin slloven në Maqedoni,

Zv/ministri i policisë Agim Nuhiu ka takuar ambasadorin slloven në Maqedoni, Milan Jazbec.

“Bashkëpunimi me institucionet sllovene në fushën policore është me rëndësi për përcaktimet tona për integrimin euroatlantik.
Sfidat rajonale në lidhje me krizën e refugjatëve dhe terrorizimin e organizuar determinojnë nevojën për thellimin e bashkëpunimit në fushën e sigurisë shtetërore dhe publike midis vendeve të rajonit.
Republika e Sllovenisë është vendi mik që mbështet fuqishëm Maqedoninë në realizimin e standardeve thelbësore europiane!”, thuhet në komunikatë.

trre