ZYRTARE: 10 ditë fushatë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e mbajtur sot ka marrë vendim që fushata parazgjedhore të jetë 10 ditë, raporton Indeksonline.

Kjo fushatë fillon nga data 31 maj deri më 9 qershor.

Duhet përkujtuar që zgjedhjet e përgjithshme janë vendosur pas arritjes së rrëzimit të Qeverisë, me 78 nënshkrime pro, 34 kundër dhe tri abstenime. Zgjedhjet është vendosur të mbahen me 11 qershor