Zyrtare: Ja kur do ta jep mandatin Ivanovi

Nga Lidhja Social Demokrate informojnë se presidenti Ivanov ju ka premtuar që në ditën në vazhdim do t’ia jap mandatin Zaevit.

Fillimisht, nga kabineti i presidentit informuan se në ditët në vazhdim do të shqyrtohet mundësia e dhënies së mandatit, kurse para se ti dorëzoj nënshkrimet, Zaev tha se pret që dorëzimi i pushtetit të shkojë shpejt dhe qetë.

Përveç 49 mandatet që i fitoj në zgjedhjet e fundit, LSDM siguroi edhe 10 nënshkrimet e BDI-së, 5 të koalicionit Rilindje me Besë, si dhe 3 të koalicionit Aleanca për Shqiptarët.