Zyrtare: Ja lista e ministrave të BDI-së

Portali AntPress zyrtarisht mëson emrat e ministrave nga mbledhja e sontme e BDI-së që po zhvillohet në selinë e kësaj partie në Reçicë të Vogël.

TetovaSot ju sjell edhe emrat zyrtar për ministra:

1.Hazbi Lika- Zv kryeministër per Sistem Politik dhe Marredhënie midis komuniteteve

2. Bujar Osmani – Zëvendes Kryeminister për Bashkim Evropian

3. Bilen Saliu  – Ministër i Drejtesisë

4. Sadulla Duraku – Ministër i Ekologjisë 

5. Kushtrim Bekteshi – Ministër i Ekonomisë