Zyrtare: Lëvizja Besa nuk merr pjesë në takimin e liderëve të thirrur nga Ahmeti

Në këtë takim, sipas gjitha gjasave do të marrin pjesë liderët e ‘Aleancës për Shqiptarët’, Ziadin Sela, Vesel Memedi dhe Gëzim Ostreni.

Përndryshe, këto takime janë vazhdimësi e takimeve të liderëve shqiptarë të Maqedonisë me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama./Telegrafi/