ZYRTARE: Messi nënshkruan kontratën… por jo me Barcelonën (FOTO)

Por, kjo kontratë nuk ka të bëjë me arritjen e një marrëveshje mes tij dhe Barcelonës.

Argjentinasi ka vazhduar bashkëpunimin me kompaninë e veshmbathjeve, ‘Adidas’.

“I lumtur që vazhdoj bashkëpunimin me Adidas edhe për shumë vite”, ka shkruar Messi në Facebook, përcjell antpress

Kujtojmë se Messi ende nuk ka arritur marrëveshje me Barcelonën për vazhdimin e kontratës, e cila përfundon në vitin 2018.